FÀBREGA, JAUME

Jaume Fàbrega i Colom (Vilavenut, Pla de lEstany, 1948) és historiador, escriptor, crític dart, periodista i gastrònom. Ha sigut professor de la Universitat de Girona i de lEscola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB i ha impartit cursos de doctorat i màsters sobre gastronomia en les universitats dAlacant, València, UCE i altres centres acadèmics. És autor de més de setanta llibres i quatre enciclopèdies de gran format, considerades obres de referència. Ha rebut, entre altres, els premis Robert de Nola, Jaume Ciurana, Raïm dArgent, Nadal de Gastronomia, Josep Mercader, el Premi dHonor de la Chaîne des Rôtisseurs, el Premi dAssaig dAndorra, el Rovira i Virgili i el Carlos Sarthou dAssaig de Xàtiva. En set ocasions ha obtingut el Gourmand World Cookbook Awards.


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: